Lange zwerftocht met Arend Spijker

De tijdzone van uw browser is %s, wat niet gelijk is aan uw instellingen. Wilt u wijzigen naar de tijdzone van uw browser? Ja Sluit
Kalender
Vastgesteld
Datum
13 april 2024 7:00 - 16:30
Locatie
Kinderboerderij Ommen

Beschrijving

Ook dit jaar organiseren wij weer een lange en uitgebreide zwerftocht door het Vechtdal.
Gepensioneerd boswachter Arend Spijker geeft leden (en evt. niet leden) op zaterdag 13 april 2024 de mogelijkheid met hem mee te gaan op deze unieke zwerftocht van ca. twintig kilometer door het prachtige Vechtdal.
Arend kent het gebied goed en zal de deelnemers meenemen naar onverwachte plekjes. In deze tijd van het jaar vernieuwt de natuur zich weer en laat zich van haar mooiste kant zien en horen. Een uitgelezen tijd voor een fijne dag in de natuur.
Wie zin heeft in een lange, stevige wandeling grotendeels door een prachtig Natura2000 gebied, is 13 april van harte welkom.“Wat er tijdens deze pittige tocht te zien en te beleven valt, blijft altijd een verrassing omdat dat van te voren niet te zeggen is. Maar er is altijd veel te genieten. Het zal inspannend, maar zeker ook ontspannend zijn”, belooft de boswachter.
Maximaal vijftien echte natuurliefhebbers kunnen mee op deze unieke zwerftocht. De start is om 7.00 uur de kinderboerderij in Ommen (verzamelen om 6.45 uur). Rond 16.30 uur hopen we weer terug te zijn.
Deelnemers dienen zelf voor eten en drinken te zorgen.

Maximum aantal: 15 personen
Aanbevolen: waterdichte schoenen, een verrekijker en een goede conditie

Deelname voor leden van de Vechtstreek is gratis. Niet-leden betalen 5 euro.
Opgave verplicht via dit aanmeldformulier.

Locatie informatie

Kinderboerderij Ommen

Straat
het Laar 2c
Plaats
7731AV Ommen
Provincie
Overijssel