Lange zwerftocht door de omgeving van Ommen.

De tijdzone van uw browser is %s, wat niet gelijk is aan uw instellingen. Wilt u wijzigen naar de tijdzone van uw browser? Ja Sluit
Kalender
Vastgesteld
Datum
6 mei 2023 7:00 - 16:30
Locatie
Kinderboerderij Ommen

Beschrijving

Wij organiseren ook dit jaar weer een zwerftocht door het Vechtdal.

Gepensioneerd boswachter Arend Spijker geeft natuurliefhebbers op zaterdag 6 mei 2023 de mogelijkheid mee te gaan op zijn unieke zwerftocht van ruim twintig kilometer door het prachtige Vechtdal.  Arend kent het gebied als zijn broekzak en zal de deelnemers meenemen naar de meest onverwachte plekjes.

Je kunt er bij Arend op rekenen dat het geen saaie dag wordt want u bent echt de hele dag onderweg. Het is dan ook noodzaak dat u een goede conditie heeft.

Deze lange wandeling start om  7uur  ‘s morgens bij de Kinderboerderij, Het Laar 2C, 7731AV te Ommen. U bent omstreeks 16.30uur terug bij de Kinderboerderij te Ommen.

Wie zin heeft in een lange, stevige wandeling door de natuur is zaterdag 6 mei 2023 van harte welkom. De deelnemers dienen zelf voor eten en drinken te zorgen.  Leden kunnen gratis mee en niet leden betalen €5.- .

Opgave is verplicht via het aanmeldformulier op de website van onze vereniging, want er kunnen maximaal 15 echte natuur- en wandelliefhebbers mee. ( of telefonisch 0621 625848   of    0629 046394 )

Organisatie: Machteld Oudshoorn en Ella Roelfs-Rijzebol

Fotografie:   Arend Spijker

Locatie informatie

Kinderboerderij Ommen

Straat
het Laar 2c
Plaats
7731AV Ommen
Provincie
Overijssel