Op zaterdag 26 oktober vindt voor de 15e keer in Nederland de Nacht van de Nacht plaats. Dit jaarlijkse evenement is erop gericht mensen bewust te maken van het feit dat het bijna nergens meer helemaal donker wordt. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor mensen, dieren en planten. In samenwerking met de Kinderboerderij Ommen organiseren we deze keer de Nacht van de Nacht in het Laarbos. 

Ook dit keer staat de Nacht van de Nacht in het teken van zintuigen, dus er zijn hoor-, geur- en voelspelletjes. Misschien zijn er vleermuizen of nachtvlinders te zien of zijn er uilen te horen. Een spannende nachtelijke tocht door het duister voor jong en oud.

Wie de Nacht van de Nacht wil beleven, kan starten tussen 19.00 en 20.00 uur bij de Kinderboerderij aan het Laar. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop zijn er pannenkoeken en is er chocolademelk en koffie. Deelname is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage wel op prijs gesteld. Opgave is niet verplicht, maar wel wenselijk in verband met een maximaal aantal deelnemers en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0529-451150.