Omdat het dit jaar het Jaar van de Ommerschans is leek het ons een mooie gelegenheid om de Nacht van de Nacht in de Ommerschans te organiseren. We werkten de laatste jaren al samen met leden van IVN Den Ham/Vroomshoop en zij wilden ook dit jaar wel een bijdrage leveren, al is het voor hen een beetje uit de buurt. We hebben contact gezocht met de stichting die de promoties en activiteiten rondom het Jaar van de Ommerschans faciliteert en met Staatsbosbeheer, omdat dat de terreinbeheerder is. Beide organisaties stonden positief tegenover ons voorstel en na een aantal gesprekken en de nodige voorbereidingen ligt er nu een prachtig programma klaar. Wat dat precies is, houden we nog even geheim, maar er zullen nachtvlinders (beetje afhankelijk van het weer), gedichten en uitleg over de Ommerschans zijn. Aan het eind is er iets lekkers voor iedereen.

Datum: zaterdag 27 oktober 2018.
Tussen 19.00 en 20.00 uur kan er individueel gestart worden bij het onlangs geplaatste kanon aan de Ommerschans, aan de Balkerweg.
Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Opgave is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0529-451150.