De Vereniging Natuur en Milieu De Vechtstreek en Natuurmonumenten zoeken enthousiaste personen die zich willen inzetten voor de natuur dicht bij huis. Op donderdag 5 november 2015 is er een informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk in Kasteel Eerde.

Wie zoeken we?
Hou je ervan lekker buiten aan de slag te gaan met een zaag en schop of juist in alle rust vogels te inventariseren? Of vind je het leuk om bezoekers mee te nemen naar de mooiste plekjes van het Vechtdal? Dan is vrijwilligerswerk in de natuur wel iets voor jou! Laat je informeren over de vele mogelijkheden die er zijn om actief te zijn in en voor de natuur.
Kijk voor de vacatures op onze vacaturepagina en op  www.natuurmonumenten.nl/vrijwilligerswerk

Je bent welkom op:
Datum  :  Donderdag 5 november a.s. Tijd  :  Vanaf 19.00 uur Locatie  : Kasteel Eerde, Kasteellaan 1 te Ommen.

Het programma start om 19.30 uur met een korte rondleiding door het kasteel. Daarna kun je met medewerkers en vrijwilligers in gesprek gaan over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij de Vereniging Natuur en Milieu Vechtstreek en bij Natuurmonumenten. Kom langs en we kijken wat het beste bij je past.

Aanmelden
Meld je aan voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0529-469910.

Voor nadere informatie over de vacatures in het Vechtdal kun je contact opnemen via het contactformulier