Korte zwerftocht onder leiding van Arend Spijker.

Huidige tijdzone: De tijdzone van uw browser is %s, wat niet gelijk is aan uw instellingen. Wilt u wijzigen naar de tijdzone van uw browser? Ja Sluiten
Kalender
Vastgesteld
Datum
15 april 2023 7:30 - 10:30
Locatie
Steile Oever Ommen parkeerplaats

Beschrijving

Arend Spijker geeft natuurliefhebbers op zaterdag 15 april de mogelijkheid om mee te gaan op een unieke ( korte) zwerftocht door het prachtige Vechtdal. Arend kent het gebied goed en zal de deelnemers meenemen naar onverwachte plekjes. In deze tijd van het jaar vernieuwt de natuur zich weer en laat het zich van haar mooiste kant zien en horen.

Elk jaar zijn er meerdere natuurliefhebbers die zich graag aansluiten bij één- of meerdere activiteiten onder leiding van Arend omdat hij overal wel iets tegenkomt wat interessant en leerzaam is. Elk jaar organiseert onze vereniging daarom een lange zwerf-dag-tocht in de omgeving van Ommen onder leiding van Arend.

foto: Arend Spijker

In 2022 waren er mensen met het verzoek of Arend wellicht een keer een korte zwerftocht wilde organiseren omdat deze groep een hele dag wandelen net iets te veel van het goede vond. Arend was hier onmiddellijk voor te vinden maar omdat er tevens meerdere leden zijn die graag een hele dag op stap gaan met onze “oud” boswachter, besloten wij om dit jaar twee zwerftochten te plannen, een korte en een lange.

Deze wandeling duurt ongeveer 2 á 3 uur.

Korte zwerftocht: zaterdag 15 april. (Lange zwerftocht: zaterdag 6 mei.)

Startlocatie: Parkeerplaats Bergsteeg /Hammerweg. (Bij “huize” Groen – tegenover De Steile Oever)
Start: 7.30
Leden zijn gratis en niet leden betalen €5.-.

Maximum aantal: 15
Opgave verplicht via dit aanmeldformulier of telefonisch 0621 625848 of 0629 046394).

Organisatie: Machteld Oudshoorn en Ella Roelfs-Rijzebol

foto's: Ella Roelfs-Rijzebol

Locatie informatie

Steile Oever Ommen parkeerplaats

Provincie
Overijssel